Regi vs Milk Inc, vrijdag 18/10/2024, 20.30 uur

Het moment waarop iedereen heeft gewacht: Milk Inc. is eindelijk terug! In 2024 keren Regi en Linda terug naar het Sportpaleis met een spetterende show.

Regi speelde eind oktober twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. Samen met Linda en Filip van Milk Inc. en de andere gastartiesten maakten ze er twee fantastische concerten van. Die zinderen duidelijk nog na.

Regi deed in oktober 2023 wat hij als geen ander kan: een waanzinnige set neerzetten die knalde van bij de start tijdens twee uitverkochte concerten! Special guests Maxine, Camille, Jaap Reesema, Pauline, Regi Academy-winnaars van vorig jaar Arno en Melanie en hardstyle-dj Mark With a K zorgden voor het ene hoogtepunt na het andere.

Maar de eerste ontlading kwam er al aan het eind van deel één met de opkomst van Linda. Na een jaar van teasing was het eindelijk zover: Milk Inc. was na lange tijd weer herenigd in het Antwerpse Sportpaleis. De zaal die ze eerder al 29 keer plat speelden. Het publiek ging volledig uit zijn dak en zorgde voor een collectief kippenvelmoment. Aan het begin van het tweede deel van de show volgde nog een verrassing toen ook Filip van Milk Inc. zich op het podium vertoonde. Het succesvolle trio herenigd in hun natuurlijke habitat.Toegangsprijzen :

Prijs kassa : 49,00 euro
Prijs recreatie : 44,00 euro

Alle administratieve kosten zijn inbegrepen in deze prijs.

Recreatieprijs is gegarandeerd bij minimumafname door Recreatiefederatie van 20 kaarten.

Betaling direct na aanvragen tickets !
Op 15 december moet een tussenstand doorgegeven worden aan het ticketbureau, afhankeljk van de bestelde tickets wordt de inschrijving dan ook afgesloten of verlengd.

AFSLUITDATUM INSCHRIJVINGEN : Te laat.