Spektakel musical 14-18, vrijdag 5/7/2024, 20.00 uur

Vanaf het voorjaar van 2024 zal er een gloednieuwe versie van spektakel-musical 14-18 spelen in Puurs.
10 jaar na de eerste première kan het publiek komen genieten van een spectaculaire herwerking in het ondertussen iconische Pop-Up Theater. Een nieuw lied, herschreven teksten en tal van andere nieuwe elementen zorgen voor een nieuwe ervaring.

Spektakel-musical 14-18 vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog, gezien door de ogen van de vier boezemvrienden Jan, Fons, Albert en Kamiel.

Zij zijn samen opgegroeid in een klein Belgisch dorpje, zitten vol dromen en de toekomst lacht en toe. Tot zij alles en iedereen moeten achterlaten om aan het front te gaan vechten.

Wat op voorhand wordt aanzien als een avontuur van korte duur, mondt uit in een jarenlange nachtmerrie, waarbij hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wordt en het contact met het thuisfront essentieel is.Toegangsprijzen :

Prijs kassa : 78,95 euro
Prijs recreatie : 70,00 euro
Prijs parking : nog niet geweten

Alle administratieve kosten zijn inbegrepen in deze prijs, met uitzondering van de parking, deze zal achteraf nog meegedeeld worden.

Betaling direct na aanvragen tickets !
Vanaf de parkeerticketprijzen gekend zijn, zal u hier nog een bijkomende betalingsuitnodiging krijgen.

AFSLUITDATUM INSCHRIJVINGEN : 1/3/2024.Inschrijven voor Spektakel musical 14-18 :

Aantal leden

Aantal parkingtickets


Type bestelling :


Vul hier je gegevens in:

Voornaam:

Naam:

Bedrijf:

E-mail:


Extra info :


Mocht het verzenden via dit formulier niet lukken, mag je alles altijd doormailen naar secretariaatrecreatiefederatie@gmail.com.