Het zwanenmeer, vrijdag 1/3/2024, 20.30 uur'Het Zwanenmeer' is een tijdloos meesterwerk en is terug in 2024 in een nieuwe productie met een geweldig decor en schitterende kostuums.

Dit ballet dompelt je onder in het magische verhaal van prins Siegfried en prinses Odette. Zij is het slachtoffer van de beroemde spreuk van de tovenaar Rothbart: ze verandert overdag in een zwaan en wordt 's nachts weer een vrouw. Alleen de belofte van eeuwige liefde kan haar van deze betovering bevrijden. Siegfried belooft Odette om met haar te trouwen op het bal dat ter ere van hem wordt gegeven. Zullen ze ontsnappen aan het bedrog van Rothbart en zijn dochter Odile? Zal het de prins lukken om zijn bruid te redden?

'Het Zwanenmeer', in 1875 gecreŽerd door de Russische componist Pjotr Tsjaikovski, werd in 1895 met de versie van choreograaf Marius Petipa het grootste klassieke succes aller tijden.

De voorstelling vindt plaats in de Lotto Arena te Antwerpen.Toegangsprijzen :
Kassa : 59,00 euro
Leden : 45,00 euro (minstens 10 inschrijvingen)

Alle administratieve kosten zijn inbegrepen in deze prijs.

Recreatieprijs is gegarandeerd bij minimumafname door Recreatiefederatie van 10 kaarten.

Betaling binnen 5 dagen na aanvragen tickets ! Gelieve de betalingstermijn te respecteren, anders kunnen uw kaarten niet gegarandeerd worden !

AFSLUITDATUM INSCHRIJVINGEN : Afgesloten !