Winterrevue 2019, zondag 15/12/2019, 15.15 uur.

Er komt een VIJFDE FEESTEDITIE VAN DE WINTERREVUE in regie van Stany Crets. Producenten Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren zeggen volmondig ja tegen een vijfde editie met "the one and only" Stany Crets aan het roer. De huidige Winterrevue - "a night @ the movies" haalde onlangs al de kaap van 10.000 bezoekers en trakteert nog tot en met 14 januari het publiek op een heerlijke theaterbelevenis met Katja Retsin en Anne De Baetzelier als opvallende headliners.

Nico Warrinnier beaamt: "Het publiek kiest bewust voor het revue-concept. Ze weten dat een voorstelling van de Winterrevue, meer is dan een schitterende live-show op scène. Het is evengoed het warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet met de cast na de voorstelling, gezellig samen bij een drankje in de foyer. We merken ook dat onze voorstellingen inclusief diner alsmaar meer succes hebben. Niet enkel bedrijven maar ook families en vriendengroepjes, zien het als het ultieme avondje uit. Dé topper is al elk jaar oudejaarsavond. Dan halen we nog meer dan anders, ALLES uit de kast om er een topbelevenis van te maken. Zowel voor de bezoeker als voor ons volledige team zelf. Genieten in het kwadraat... positieve energie ten top op het podium. Tijdens de feestdagen kijkt ons publiek uit naar die zorgeloze portie "feel good" met de nodige glamour en glitter.
En jawel, volgend jaar dus weer!"
Deze 5de editie wordt EXTRA LARGE met meer muzikanten, meer voorstellingen, meer glitter en glamour en meer humor! Niemand minder dan LUC CAALS word op het podium herenigd met Dirk Van Vooren. En ook Helle Vanderheyden krijgt haar debuut in deze WINTERREVUE. Daarnaast nodigde regisseur Stany Crets dit jaar ook Ann Van den Broeck, Britt Van der Borght, Laurenz Hoorelbeke en Patrick Onzia terug uit.

De voorstelling vindt plaats in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.Toegangsprijzen :

Aan de kassa : 39,00 euro
Leden : 29,10 euro
Leden kinderen tot 21 jaar/studenten : 19,60 euro

Alle administratieve kosten zijn inbegrepen in deze prijs.

Betaling binnen 5 dagen na aanvragen tickets ! Gelieve de betalingstermijn te respecteren, anders kunnen uw kaarten niet gegarandeerd worden !

VOORRESERVATIE TEN LAATSTE : 31 augustus 2019.

AFSLUITDATUM INSCHRIJVINGEN : Ten laatste op 30 september 2019 of zolang kaarten voorradig.

Inschrijven voor Winterrevue :

Aantal leden
Aantal kinderen tot 21 jaar of studenten


Type bestelling :


Vul hier je gegevens in:

Voornaam:

Naam:

Bedrijf:

E-mail:


Extra info :


Mocht het verzenden via dit formulier niet lukken, mag je alles altijd doormailen naar secretariaatrecreatiefederatie@gmail.com.