Tallship BBQ, zaterdag 23/07/2022, 16.00 uur

Vanaf 22 juli houden The Tall Ships Races voor de zevende keer halt in Antwerpen. Je kan dan de grootste zeilschepen ter wereld bezoeken aan de kaaien en dokken. Op 25 juli vertrekken de schepen weer en zeilen ze om ter snelst naar Aalborg (Denemarken).

Bezoek de prachtige zeilschepen en ontmoet de bemanning (in uniform!).
Geniet van randanimatie, een hapje en een drankje en dans op opzwepende muziek.
De Antwerpse binnenstad zal bruisen!

En wat is er leuker om heel de kade op de rechteroever met de schepen te aanschouwen bij een lekkere BBQ vanop de linkeroever aan Sint Anneke ?!

We zitten op 100 meter van de voetgangerstunnel en het en Frederik van Eedenplein, makkelijk bereikbaar met tramlijn 3, 5, 9 en 15.
Een welkomstdrankje is inbegrepen, navolgende dranken exclusief.
Op de BBQ hebben we voor elk wat wils : chateau - bbq-worst - kip - brochette scampi - zalm in papillote, samen met saladebuffet, aardappel in de schil, brood, allerhande koude en warme sauzen. Voldoende om je buikje vol te eten en er een fijne dag van te maken.

OPMERKING : een in de tijd beperkte optie werd genomen voor een identiek programma op zondag 24 juli indien de 23 juli-inschrijvingen het maximum aantal deelnemers overschrijdt. Indien dit zo is, brengen we jullie hier tijdig van op de hoogte.Inschrijvingsprijzen :

Leden : 10,00 euro
Leden kinderen tot 12 jaar : 5,00 euro
Niet leden : 37,50 euro
Niet leden kinderen tot 12 jaar : 22,50 euro

VOORRESERVATIE TEN LAATSTE : Afgesloten.

BETALEN TEN LAATSTE : Afgesloten.