Robin Hood en Ik, 26 februari 2021, 19.30 uur

Robin Hood & ik vertelt het verhaal van Robin Hood en zijn bende vrijbuiters.
Terwijl Koning Leeuwenhart een oorlog uitvecht in het Heilig Land, zwaait zijn door en door slechte broer de scepter over het land. Met de hulp van de Sheriff van Nottingham steelt hij van de arme mensen. Tot Robin er schoon genoeg van heeft en al het geld rooft. Iets waar de Sheriff niet mee kan lachen. Als dan ook nog ’s zijn nichtje Marianne verliefd wordt op Robin is het hek helemaal van de dam.

Maar wat als Robin Hood niet bestaat? Wat als het hele verhaal verzonnen is?

Na 'Doornroosje', 'Assepoester' en 'Sneeuwwitje' is in het voorjaar van 2021 is het de beurt aan ‘Robin Hood & ik’.
We hebben dat proces ondertussen goed in de vingers en we weten hoe een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families er in deze tijd moet uitzien.
We geven aan de avonturen van Robin Hood een nieuwe dimensie.

Wie ons, Stany Crets en de rest van het creatieve team een beetje kent, weet dat we dat verhaal een eigen twist gaan geven, met humor en heel wat eigentijdse accenten.
Iedereen mag verkleed komen en we dompelen het publiek onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers.
Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling. En we zijn er zeker van dat dat binnenkort weer kan, op een veilige manier.

Prijzen en datums voor reservering volgen nog vanaf deze geweten zijn.

Toegangsprijzen :
Kassa : xx,00 euro ( categorie 1 )
Recreatiefederatie : xx,00 euro

VOORRESERVATIE TEN LAATSTE : Nog niet geweten.

DEFINITIEF TEN LAATSTE : Nog niet geweten.