Macho, woensdag 4/12/2019, 20.00 uur

MACHO is de allereerste kameropera van gelauwerd componist Robert Groslot. In het Vlaams, met veel humor. Robert Groslot neemt je mee in zijn verrassende muzikale wereld van virtuositeit, verfijnde tonaliteit en ritmisch avontuur. In samenwerking met theatermaker Thomas Janssens , creatief producent en librettist Ralph Broos werd het een romantische, zwarte komedie. De hele voorstelling is een ironische knipoog naar ons beeld van de liefde.
Ware liefde is een werkwoord.

Kitty en Klaus zijn twee heel verschillende mensen. Zij geloven in romantische liefde maar hun zoektocht gaat niet over rozen. Kitty stapt gulzig door het leven. Zij is een sprankelende, levenslustige vrouw en wil de liefde elke dag proeven. Klaus is een verlegen introvert die zijn dagen slijt in zijn beddenwinkel ‘Droomland’. Hij is een trouwe, grijze muis die wegdroomt van romantische liefde. Als ze mekaar ontmoeten, gebeurt er iets: opposites attract.
Ze starten een relatie, maar die gaat al snel bergaf. De andere karakters geven naar hartenlust commentaar en adviezen aan het koppel. Er lopen aardig wat macho’s rond in de romantische wereld van Kitty en Klaus, maar wat snappen die van ware liefde?

De relatie tussen vrouw en man is een lach en een traan. Humor in een relatie is niet alleen relevant, ze is levensnoodzakeliijk. In deze voorstelling kijken we naar onszelf en de humoristische situaties waarin de liefde ons kan brengen.

Toegangsprijzen :
Kassa : 64,00 euro ( categorie 1 )
Recreatiefederatie : 55,00 euro

VOORRESERVATIE TEN LAATSTE : 30 oktober of zolang tickets beschikbaar.

DEFINITIEF TEN LAATSTE : 30 oktober of zolang tickets beschikbaar.


Inschrijven voor Macho :

Aantal leden


Type bestelling :


Vul hier je gegevens in:

Voornaam:

Naam:

Bedrijf:

E-mail:


Extra info :


Mocht het verzenden via dit formulier niet lukken, mag je alles altijd doormailen naar secretariaatrecreatiefederatie@gmail.com.