Disney on Ice, zaterdag 26/02/2022, 10.30 uur

Leg je Mickey-oren maar al klaar en maak je op voor de ultieme Disneyervaring wanneer Disney On Ice viert 100 jaar magie een stad bij jou in de buurt binnenschaatst.

Laat je betoveren door een fantastische cast van meer dan 50 onvergetelijke Disneyfiguren, met gastmuis Mickey Mouse en zijn opgewekte vriendjes Minnie, Donald Duck en Goofy. Ook de Disneyprinsessen Jasmine, Assepoester, Rapunzel, AriŽl, Sneeuwwitje en Tiana zullen er zijn! Herbeleef het magische Disneyverhaal van Frozen en ontdek samen met Anna, Elsa en de hilarische sneeuwman Olaf hoe de ware liefde de krachtigste magie is. Zing uit volle borst mee met meer dan 30 Disneyklassiekers, zoals "Laat het los", "Je bent een vriend van mij" of "Hakuna Matata". Ervaar met het hele gezin de spannendste momenten uit De Leeuwenkoning, Toy Story, Finding Dory, Belle en het Beest of Aladdin van Disney of Disney?Pixar en keer naar huis terug met onvergetelijke herinneringen.

Deze show bundelt werkelijk een eeuw aan Disneymagie, een verhaal dat begon met een muis!Toegangsprijzen :
Tickets categorie 1 frontaal zicht op ijspiste :

Prijzen :

Kassa : 44,00 euro ( categorie 1 frontaal zicht op ijspiste )

Leden : 44,00 euro
Schootplaatsen : 12,00 euro

Alle administratieve kosten zijn inbegrepen in deze prijs.

Betaling direct na aanvragen tickets !

AFSLUITDATUM INSCHRIJVINGEN : Zolang kaartne beschikbaar !Inschrijven voor Disney on Ice :

Aantal leden
Aantal schootplaatsen


Type bestelling :


Vul hier je gegevens in:

Voornaam:

Naam:

Bedrijf:

E-mail:


Extra info :


Mocht het verzenden via dit formulier niet lukken, mag je alles altijd doormailen naar secretariaatrecreatiefederatie@gmail.com.